ITALIJANSKI ČASOPIS ’’DOVE’’ U POSETI VOJVODINI

U periodu od 10.05. do 14.05.2017. gradove u Vojvodini posetila je eminentna medijska kuća iz Italije. Na 12 stranica poznatog italijanskog časopisa DOVE (izdavač: corriere della sera) pisaće o Vojvodini.

Proveli su  jedan dan u Vršcu, dva dana u Novom Sadu i jedan dan u Subotici. Časopis DOVE  je jedan od najpoznatijih italijanskih časopisa o turističkim destinacijama i Turistička organizacija Vojvodine imala je čast i priliku da ih ugosti.

Turistička organizacija Vojvodine je organizovala njihov boravak, a u realizaciji ove posete  pomogle su nam i turističke organizacije  Novog Sada, Vršca i Subotice.

Vojvodina će zauzeti veliko mesto u ovom poznatom  časopisu te se Turistička organizacija Vojvodine potrudila da italijanski novinari posete što više znamenitosti Vojvodine u kratkom periodu u kom su boravili u Vojvodini, kao što su manastiri, muzeji, vinarije i prepoznatljiva gradska obeležja.

Posetili su i Frušku Goru, Vrdnik i Vrdničku kulu i naravno Sremske Karlovce kao nezaobilaznu destinaciju u ovom regionu.

doveviaggi-e1452203242890


Označeno sa :
17. 05. 2017.

Kursna lista