USPEŠNO ODRŽANA MANIFESTACIJA „DANI VOJVODINE U BUDIMPEŠTI“ 2017

U subotu 16.09.2017. uspešno je održana manifestacija Dani Vojvodine u Budimpešti.  Predstavljanje turističke ponude Vojvodine građanima i gostima Budimpešte u predivnom ambijentu najstarijeg budimpeštanskog bulevara, Andraši,  počelo je u 10 časova promocijom turističkih destinacija u Vojvodini i degustacijom vojvođanskih specijaliteta a nastavljeno degustacijom vojvođanskih vina uz muziku tamburaškog orkestra do kasnih popodnevnih časova.

Na štandovima Turističke organizacije Vojvodine svoju ponudu predstavile su turističke organizacije opština i gradova iz Vojvodine: TO Senta, TO Subotica, TO Novi Bečej, TO Kovin, TO Sombor, TO Temerin kao i Privredna komora Vojvodine sa svojim članicama, ergela Zobnatica, turistička agencija Arač turizmus i dr.

Pokazatelji uspešnosti održane manifestacije su poseta u velikom broju, vanredno interesovanje za ponudu Vojvodine, sav podeljen propagandni materijal i prisustvo njegove ekselencije ambasadora republike Srbije u Mađarskoj gospodina Drobca zajedno sa saradnicima ambasade Srbije. Pored nabrojanog primećeno je i veliko interesovanje medija koji su pored izveštavanja sa manifestacije uradili brojne intervjue sa izlagačima iz Vojvodine i izrazili želju ka dubljoj saradnji u cilju što kompletnije i kvalitetnije promocije Vojvodine u republici Mađarskoj.


Označeno sa :
18. 09. 2017.

Kursna lista