EKO KAMP “FRUŠKA GORA“ – Sremski Karlovci

Adresa: Stražilovo, Sremski Karlovci
Telefon: +381 (0)21 882 511, +381 (0)64 83 77 021

U ekokampu se nalazi sledeća infrastruktura:parcele za prikolice i autokuće,parcele za šatore,sanitarni objekat sa toaletima, tuševima i umivaonicima,prostorija za pranje sudova,recepcija,prostor za radionice (natkriveni drveni objekat sa tri stola i šest klupa),igralište za decu (ljuljaške, klackalice, peščanik, tobogan i penjalica),prostor za odmor i druženje (drvene klupe sa nadstrešnicama),roštiljska mesta,parking (na ulazu u kamp)

Ovaj prelepi lokalitet, u kome je smešten ekokamp, omeđen je sa svih strana potokom i gustom šumom, a teren je ravan i bogat drvećem raznih vrsta što je zaostavština nekadašnjeg rasadnika Nacionalnog parka „Fruška gora”. Posetioci kampa mogu da uživaju u hladovini prelepih crnogoričnih i listopadnih stabala kao što su jele, ariši, smreke, javori, bukve, bagremovi, hrastovi, jasenovi, orasi, lipe…

Ekokamp je u potpunosti ograđen drvenom ogradom, opremljen mobilijarom i dečjim igralištem od drveta koje predstavlja pravo uživanje za roditelje i decu.

Prilazni put je asfaltni, put koji vodi od Sremskih Karlovaca ka Stražilovu. Uz duž kampa protiče i Stražilovski potok koji i u najtoplijim letnjim mesecima ima vode. Daleko od gradske buke i vreve, posetioci kampa zaista mogu uživati u mirisima, bojama i zvukovima prirode.

Upravo je zato naš slogan „Doživite prirodu”, jer je prostor ekokampa „Fruška gora” mesto gde zaista možete iskusiti čari prelepe prirode.


20. 06. 2013.

Kursna lista