KAMP I PRENOĆIŠTE FARMA 47 – Čenej

Adresa: Međunarodni put bb, Čenej
Telefon: +381 (0)65 808 77 45

Farma 47 je salaš koji se nalazi u živopisnoj ravnici koja okružuje Novi Sad. Farma se prostire na 1,7 ha površine zasada dunja.

Usluge koje pružamo su prenoćište u konfornim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilima. Sobe su opremljene posteljinom, peškirima, LCD televizorima (Smart).  WiFi mreža pokriva ceo objekat i okolinu.

Farma 47, takodje, pruža usluge kampovanja za bicikliste, bajkere i druge motorizovane putnike, kao i za kampere (autodomove). Kamp je opremljen modernim sanitarnim čvorom koji ima WC kabine, tuš kabine, umivaonike, sudopere, mesto za pranje veša, mesto za presvlačenje beba, mašinu za pranje i sušenje veša i toplu vodu.

Parkiralište je opremljeno priključcima za struju za kampere ( 6 i 16 A ), rampom za istakanje otpadne i sanitarne vode i kutijom za istakanje fekalija (kiblom). Kapacitet parkinga za kampere je 20 mesta, po potrebi i više.

Objekat ima natkriveni parking za bajkere i motocikliste, a za goste su takodje napraljena dva roštilja i vidikovac sa koga se prostire prelep pogled na ravnicu.

Na Farmi 47, takodje, postoji i pokrivena terasa sa 60 mesta za druženje i organizovanje raznih zabava. Objekat ( i kamp ) primaju goste cele godine.

U sklopu objekta nalazi se i poljoprivredna zgrada u kojoj se nalaze životinje, a u kojoj su stalno nastanjene ovce i pernata živina.

U okviru Farme 47 možete probati našu hranu sa salaša, domaći doručak sa svežim domaćim jajima, domaće kobasice, vešalice, domaći pekmez i slatko od dunja. Uz doručak, naravno ide i kafa, čaj, sok.

Isto tako, u svakom momentu možete dobiti za jelo naše domaće proizvode i naša pića, a to su rakija od dunje i šljive. Takodje, u ponudi imamo i točeno pivo. Ove usluge mogu da koriste naši gosti koji su došli u kamp ili u prenoćište. Na salašu se mogu degustirati i kupovati naši domaći proizvodi.


Označeno sa :
28. 09. 2017.

Kursna lista