TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE UČESTVOVALA NA SAJMU OMLADINSKOG TURIZMA „YOUTH FAIR“

Turistička organizacija Vojvodine je nastupila na sajmu omladinskog turizma – Opens Youth fair koji je održan u Novom Sadu, na Trgu Slobode i Katoličkoj porti 02. i 03. jula 2019. godine.
Na štandu Turističke organizacije Vojvodine svoje učešće na ovom sajmu uzela je i Turistička organizacija Žablja. Svoje štandove imali su i Turistička organizacija Novog Sada, Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Temišvara, Turistička organizacija Republike Srpske.
Sajam Youth fair je značajna manifestacija jer privlači mlade iz regiona i celog sveta i predstavlja uvod u Edžit festival koji se i ove godine održava na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Posetioci sajma su imali priliku da se informišu o mnogobrojnim omladinskim destinacijama, festivalima a i da učestvuju u nagradnim igrama. Na održavanju dobre atmosfere na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti pobrinuli su se muzički bendovi sa svojim nastupima.
Na štandu Turističke organizacije Vojvodine pokazano je najveće interesovanje za: aktivan odmor u Vojvodini, mnogobrojna kupališta, kampovi, biciklističke staze u Vojvodini takođe su bili predmet inresovanja posetilaca kao i vikend odmori.


Označeno sa :
04. 07. 2019.

Kursna lista