HOTEL „TISA“ – Titel

Adresa: Paradni trg 7, Titel
Telefon: +381 (0)21 860 166, +381(0)21 861 954

Hotel Tisa (**) lociran je u samom centru Titela, sa predivnim pogledom na trg i gradsku fontanu. Od reke Tise, uređenog šetališta, plaže i keja udaljen je svega stotinak metara i predstavlja pravu oazu za sve putnike namernike, sportske ekipe, poslovne ljude i jedinstvene edukativne ekskurzije. Hotel Tisa sa svojom bogatom istorijom nakon kompletnog renoviranja prilagođen je sve specifičnijim potrebama sportskih ekipa, poslovnih ljudi i rekreativnih individualnih ili grupnih poseta. Raspolaže smeštajnim kapacitetima za 120 osoba i svim pratećim sadržajima koji upotpunjuju vaš boravak (sala za stoni tenis, bilijar, TV salon, zatvorena i otvorena bašta, parking ispred hotela, kongresna sala kapaciteta 130 osoba, naravno i A la Carte restoranom kapaciteta 70 osoba u kome možete da uživate u specifičnim autentičnim vojvođanskim jelima ili pak internacionalnoj kuhinji. Hotel takođe raspolaže i Banket salom za organizovanje raznih svečanosti kapaciteta do 400 osoba.
U okviru Radulović doo i Hotela Tisa posluje sportska dvorana Anker sa terenom za fudbal, košarku i svim pratećim sadržajima za organizovanje sportskih manifestacija i priprema sportista kako u letnjem tako i zimskom periodu, a nedaleko od hotela se nalaze i otvoreni sportski tereni.
Kao posebnu atrakciju izdvajamo krstarenje Tisom i  turistički brod TAM-TAT. Ploveći mirnim rekama Vojvodine, turistima je dat prikaz jedne potpuno zaslepljujuće prirode i interesantnog istorijskog vođenja kroz region koji je nasuprot svojoj učmaloj reputaciji, veoma raznolik i dinamičan. Upoznajte ovu uspavanu lepoticu dok tiho drema na krstarenju na vodenom putu, graničnom pojasu nekadašnje granice Austro Ugarske monarhije i Turske imperije čuvane od strane slavnog Šajkaškog bataljona. Praćen budnim okom sa najviše tače u Bačkoj 132m nekadašnjeg vidikovca sada ostataka tvrđave, glavnog logističkog centra daljeg proboja u evropski kontinent nezaustavljivog Hunskog vode Atile „biča božjeg“.
Opcionalno prisustvo tamburaša, koji izvode kako izvorne pa tako i druge starogradske pesme, domaća rakija i gurmanska hrana pripremljena u hotelu Tisa, mogu samo da dopune doživljaj jednim karakterističnim vojvođanskim elementom.
Tokom krstarenja možete videti brojne vrste ptica koje žive u močvarnom okruženju reka Tise, Dunava i Begeja, najvećeg prirodnog rezervata na balkanu, Carske bare, staništa i svratišta mnogobrojnih vrsta močvarica (kormoran, čaplje, rode, patke…), zaista pravi raj za ornitologe i sve ljubitelje netaknute prirode.

Programi:
1. Tri reke u jednom danu (Tisom do ušća u Dunav, ulazak u Begej, obilazak prvog ostrva na Tisi, ručak)
2. Begejom do Carske bare (Tisa-Begej, Begejom do prevodnice, pogled na Carsku baru, obilazak prvog ostrva, pogled na Titelski breg, ručak)
3. Uzvodno od Mošorina (Titel-Mošorin, plovidba uz Titelski breg, obilazak dva rečna ostrva, ušće Begeja, ručak)


30. 08. 2012.

Kursna lista