PROLEĆNI SAJAM CVEĆA NA GRADSKOM TRGU U VRŠCU

Turistička organizacija Vršac u svom gradu i ove godine organizuju, sada već tradicionalnu manifestaciju „Prolećni sajam cveća“. Sajam će se održati na Trgu Svetog Teodora Vršačkog, u periodu od 13. do 15. aprila, u vremenu od 10 do 20 časova.

Već po tradicijiu, Vrščani imaju priliku da sve što im je potrebno za prolećnu sadnju i uređenje, pronađu na jednom mestu – na Gradskom trgu u okviru 8. Prolećnog sajma cveća koji  i ove godine okupiti cvećare, predstavnike rasadnika i proizvođače dekorativnog sadnog materijala.

Istovremeno svoje proizvode na vršačkom Sajmu cveća predstaviće i proizvođači baštenskih garnitura, žardinjera, ukrasnih korpica, kao i drugih dekorativnih predmeta iz domaće radinosti.

Velika ponuda doprineće da i cene budu niže, a time će se  sugrađanima omogućiti da odaberu više cveća za svoje vrtove, terase i bašte, čime doprinose da i naš grad izgleda lepše.  U toku je prijavljivanje izlagača, a svi zainteresovani to mogu učiniti do petka 6. aprila, u Turističkoj organizaciji Vršac  ili putem elektronske pošte, a dodatne informacije dostupne su i na našem web portalu www.to.vrsac.com

 


Označeno sa :
10. 04. 2018.

Kursna lista