AKVATEN CENTAR – Alibunar

Adresa: Železnička 65b, Alibunar
Telefon: +381 (0)13 641 162, +381 (0)64 644 00 45

Spoptsko rekreativni centar AKVATEN, sa restoranom domaće kuhinje, letnjom baštom na jezeru i prenoćištem, prilagođen je vašem uživanju u sportskim, relaksacionim i rekreacionim aktivnostima. Naše osoblje, pobrinuće se da vaš boravak kod nas bude ugodan, nezaboravan i da nam dođete opet.

U našem objektu nalaze se otvoreni bazen, teniski teren sa reflektorima, kuglana za američko kuglanje, sala za stoni tenis i bilijar, spa centar (masažne fotelje ISUZAWA, sauna, parna kada, hidromasažno kupatilo,frizerski salon, zatvoreni bazen sa turskim kupatilom i ručna masaža), plava sala sa 25 mesta, restoran sa 150 mesta i parking sa 50 mesta. Luksuzno opremljen restoran domaće kuhinje može u svakom trenutku zadovoljiti potrebe oko 150 gostiju, koji sa bogatog menija mogu izabrati jela po želji, vrhunskog kvaliteta i istančanog ukusa, pripremljena od najkvalitetnijih namirnica panonske ravnice. Pored svih pogodnosti u mogućnosti smo da Vam organizujemo skupove, kao i ručkove, proslave, krštenja, rođendane, svadbe, prezentacije, seminare i sl. Raspolažemo i VIP salom kapaciteta do 25 ljudi, koja je posebno opremljena i pruža punu diskreciju.

Zatvoreni bazen sa turskim kupatilom stoji na raspolaganju posetiocima AKVATEN-a tokom cele godine, a naročito je zanimljiv u hladnijim periodima godine kada nije moguće koristiti bazene na otvorenom. Zatvoreni bazen se nalazi u kompleksu Spa centra. Za sportiste i rekreativce možemo ponuditi i igranje tenisa na vrhunskom terenu osvetljenom reflektorima tako da se možete rekreirati bez obzira na doba dana i noći. Na njemu se mogu organizovati teniska takmičenja, škole tenisa i ostale aktivnosti. Sam objekat predstavlja blagotvornu oazu i pleni svojim izgledom ne samo goste već i prolaznike. Američko kuglanje je, kao svuda u svetu, i kod nas sve popularnije. Osim sportskog, kuglanje ima i zabavno – rekreativni karakter, a zbog toga što ga mogu igrati sve generacije, predstavlja porodičnu zabavu i druženje sa prijateljima. Akvaten vam nudi mogućnost da se oprobate u ovom, sve popularnijem sportu, na dve potpuno elektronske i automatizovane staze. Ostaje vam samo da se rekreirate i uživate.


27. 11. 2012.

Kursna lista