MOTEL RODIĆ MB – Kula

Adresa: Industrijska zona bb, Kula
Telefon: +381 (0)25 51 55 190

Motel raspolaže sa 48 ležaja u 25 soba, parkingom, restoranom, aperitiv barom, menjačnicom, salom za sastanke. Sobe su klimatizovane i poseduju SAT TV.

Kompleks u okviru motela „Rodić“ sadrži brojne sportske trene kao i veštačko jezero pogodno za kupanje i celodnevni izlet u toku letnjih meseci. Tu je i restoran kao i prostor za održavanje koncerata. Kompleks sadrži 4 teniska terena, košarkaški teren, karting stazu, 2 terena za bič volej, kupalište, tobogan (vodeni), igralište za decu sa spravama neophodnim za dečju razonodu.

Diskoteka „Kupola“ sa 1000 mesta nudi sve ono što danas traže mladi: popularnu muziku, najsavremenije ozvučenje i osvetljenje, podijum za igru… Takođe, prostor je pogodan za organizovanje različitih proslava i svadbi.

Restoran “Čarda“ se nalazi u okviru kompleksa “Jezero“ kompanije Rodić MB. U restoranu „Čarda“ priprema se najširi izbor nacionalnih specijaliteta sa roštilja i ražnja, ispod sača i iz kotlića. Bogata kuhinja restorana nudi i veliki izbor pica, sendviča, voćnih kupova, sladoleda i drugih poslastica, kao i brzu hranu i lanč pakete. Na tersai restorana tokom leta se organizuju koncerti.


03. 12. 2012.

Kursna lista