TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA YOUTH FAIR-U I EXIT FESTIVALU

Turistička organizacija Vojvodine će i ove godine predstaviti turističku ponudu Vojvodine na sajmu omladinskog turizma Youth Fair i Exit festivalu. Ovo je godina kada je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope, a jul mesec vreme kada Novi Sad posete mladi iz preko 70 zemalja sveta, kao što su Holandija, Japan, Saudijska Arabija i dr.

Youth Fair će se ove godine održati 02. i 03. jula, kada će se na jednom mestu predstaviti turističke organizacije i agencije, kao i organizacije za mlade. Shodno temi manifestacije, i ponuda Turističke organizacije Vojvodine će biti prilagođena mlađoj populaciji, a naš štand će svi zainteresovani moći da posete na Trgu slobode.

Samo par dana kasnije, 04. jula,  počinje devetnaesti po redu muzički festival Exit. Štand Turističke organizacije Vojvodine će biti postavljen na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom sva četiri dana trajanja festivala, gde će domaći i strani turisti moći da se informišu i upoznaju sa Vojvodinom kao turističkom regijom sa svim što nju čini interesantnom i posebnom.

 


Označeno sa :
27. 06. 2019.

Kursna lista